Estetica Dentara

Estetica Dentara sau “Arta zambetului”
Un zambet perfect se poate realiza prin mai multe metode:

Albiri dentare
Aplicare de fatete sau coroane integral ceramice
Purtarea aparatelor ortodontice in scopul alinierii dintilor
Aplicarea de bijuterii dentare

Implantologie

Cu ajutorul implantului se inlocuieste radacina dintelui. Implantul este realizat din titan, are o rezistenta crescuta si inlocuieste cu succes dintele natural.

Folosirea implanturilor dentare este cea mai conservativa metoda de inlocuire a dintilor lipsa prin faptul ca nu mai e nevoie sa fie slefuiti dintii limitanti pentru a realiza o punte dentara.

Inaintea deciziei de a va pune sau nu un implant dentar este necesara o atenta documentare clinica a cazului dumneavoastra, prin radiografii dentare, computer tomograf, poze, analize medicale.

Ortodontie

Ortodontia este acea ramura a medicinii dentare care se ocupa cu corectarea pozitiei dintilor incorect aliniati. Prin urmarea unui tratament ortodontic adecvat nu se realizeaza numai o aliniere estetica a dintilor ci si o functionalitate superioara.

Specialistul nostru va pune la dispozitie o gama larga de aparate ortodontice, in functie de cerintele dumneavoastra estetice. Aparatele dentare pot fi fixe sau mobile, vizibile sau invizibile,metalice, din ceramica, safir.

Pentru a putea alege varianta cea mai potrivita va asteptam pentru un consult la medicul nostru specialist.

Protetica

Protetica dentara presupune redarea esteticii si a functionalitatii aparatului dento-maxilar, chiar si dupa pierderea dintilor. Va punem la dispozitie o gama foarte larga de lucrari protetice fixe si mobile, urmand a lua decizia finala numai impreuna cu dumneavostra:

Punti dentare clasice
Coroane dentare
Lucrari protetice agregate pe implanturi
Lucrari mobile clasice sau cu sisteme speciale de prindere

Toate lucrarile protetice sunt realizate din cele mai bune materiale de pe piata si cu cei mai competenti tehnicieni dentari.

Lucrarile protetice complexe necesita timp si o colaboare excelenta intre medic si pacient. De aceea va stam la dispozitie pentru a va explica in detaliu fiecare etapa ce trebuie parcursa in vederea realizarii cu succes a tratamentului potrivit dumneavoastra.

Pedodontie

Ne plac foarte mult copiii si de aceea avem rabdarea si bunavointa necesara pentru a le trata dintisorii. Acestia au anumite particularitati de care trebuie tinut cont atunci cand vin la stomatolog.

In primul rand copiii trebuie constientizati de mici asupra importantei mentinerii igienei dentare.

Noi va putem ajuta sa le oferiti copiilor dumneavoastra tratamente dentare fara stres si sa va explicam detaliat metodele ingrijirii dentare pentru cei mici.

Chirurgia Dentara

Cabinetul nostru va ofera intreaga gama de servicii chirurgicale:

Extractii dentare
Rezectii apicale
Chirurgia molarului de minte
Implanturi dentare
Aditii osoase

Endodontie

Este tratamentul canalelor radiculare.

Pentru a finaliza cu succes un tratament endodontic este necesar ca medicul sa poata scoate intregul continut al canalului radicular, sa sterilizeze aceasta zona si sa umple canalul gol cu un material cat mai etans.

Odontoterapia

Odontoterapia inseamna tratamentul cariilor dentare prin obturatii (plombe) cat mai estetice si cat mai durabile.

Toate manoperele ce pot provoca durere se fac sub anestezie locala, astfel incat nu veti avea nici un disconfort in timpul tratamentului.
De asemenea, dupa fiecare manopera veti primi indicatiile pe care trebuie sa le urmati pentru rezultate optime si de durata.
La succesul tratamentului contribuie atat medicul cat si pacientul care trebuie sa parcurga toate etapele terapeutice.